Παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης σε περιοχές του Δήμου Ν. Ζίχνης

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης σε περιοχές του Δήμου Νέας Ζίχνης αποφάσισε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Αναλυτικά, η απόφαση που υπεγράφη σήμερα, αναφέρει τα εξής:
«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
την παράταση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νέας Ζίχνης στο σύνολό του, της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εκτός από τις Δημοτικές Κοινότητες Αναστασιάς, Αγίου Χριστοφόρου, Γαζώρου, Θολού, Νέας Ζίχνης, Νέας Πέτρας, Δραβήσκου, Μαυρολόφου και Μυρκίνου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ζίχνης και την Δημοτική Κοινότητα Σ.Σ. Αγγίστας της Δημοτικής Ενότητας Αλιστράτης του Δήμου Νέας Ζίχνης, Περιφερειακής Ενότητας Σερρών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς εξακολουθούν να ισχύουν οι λόγοι κήρυξης και το έργο της διαχείρισης των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, χαλαζόπτωση, ανεμοστρόβιλοι) που εκδηλώθηκαν στις 23 και 25-06-2022 στις παραπάνω περιοχές, δεν έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με τα ανωτέρω 9 έως και 11 σχετικά.
Η εν λόγω παράταση κήρυξης θα ισχύει για έξι (6) μήνες ήτοι έως και 27 Δεκεμβρίου 2024. Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας».

Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης σε περιοχές του Δήμου Ν. Ζίχνης επισκεφθείτε το infonews24.gr

Ακολουθήστε τον ΑΚΑΝΕ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις