«Πρεμιέρα» σήμερα για τα κέντρα περιποίησης νυχιών- Ποιες οι διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη καραντίνα (Βίντεο)

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Άνοιξαν από σήμερα τα κέντρα περιποίησης νυχιών και ήδη το ενδιαφέρον των πελατών που ήθελαν να κλείσουν ραντεβού, ήταν μεγάλο.

Μιλώντας στο Infonews24, η Σερραία επιχειρηματίας και ιδιοκτήτρια κέντρου περιποίησης άκρων Αργυρώ Δαρνάκα, τόνισε πως δύο είναι οι διαφορές στα μέτρα προστασίας, σε σχέση με την προηγούμενη καραντίνα.

Η πρώτη διαφορά είναι η απόσταση μεταξύ των πελατών, καθώς στην προηγούμενη καραντίνα ήταν στο 1,5 μέτρο και τώρα πρέπει να υπάρχει δύο μέτρα.

Η δεύτερη διαφορά αφορά στα τετραγωνικά, καθώς ανά 100 τετραγωνικά επιτρέπονται 4 πελάτες και κάτω από 100 τετραγωνικά είναι ένας πελάτης ανά 15 τετραγωνικά.

Η μάσκα εξακολουθεί να είναι υποχρεωτική και στους εργαζόμενους και στους πελάτες, μιας χρήσεως γάντια, ενώ υπάρχουν απολυμαντικά σε κάθε σημείο που βρίσκεται ο πελάτης.

«Γίνεται απολύμανση κάθε φορά που φεύγει ένας πελάτης και στον πάγκο εργασίας και στα εργαλεία. Το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο και αξιοσημείωτο είναι ότι άτομα, τα οποία πραγματικά είχαν ανάγκη το θεραπευτικό κομμάτι της περιποίησης, έκαναν υπομονή και έδειξαν πειθαρχία. Άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και ηλικιωμένοι ήταν πραγματικά παράδειγμα προς μίμηση, σε σχέση με κάποιους άλλους που δεν συμπεριφέρθηκαν υπεύθυνα,» δήλωσε η κ. Δαρνάκα, η οποία έστειλε και τις δικές της ευχές:
«Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους και όλες τους/τις συναδέλφους που ξεκίνησαν σήμερα. Διάθεση για δουλειά υπάρχει. Καλές γιορτές με υγεία, ευημερία και να βγούμε από όλο αυτό που ζούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα, αρκεί να είμαστε όλοι πιο υπεύθυνοι απ’ όσο ήμασταν».
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο «Πρεμιέρα» σήμερα για τα κέντρα περιποίησης νυχιών- Ποιες οι διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη καραντίνα (Βίντεο) επισκεφθείτε το infonews24.gr