Προσφορές για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού από το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Μετά τη λήψη και καθιέρωση των απαιτούμενων μέτρων κατά της διάδοσης του Covid 19 και την απόφαση για την χρήση αποκλειστικά της κάρτας από τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που προσέρχονται στην πίστα για ατομική προπόνηση, το Αυτοκινητοδρόμιο αποφάσισε να προχωρήσει και να εναρμονιστεί με τα νέα δεδομένα.

Έτσι, προκειμένου να προωθηθεί η χρήση κάρτας και ο περιορισμός της χρήσης μετρητών-εν μέσω πανδημίας-αποφασίστηκε η παρακάτω προσφορά για όλους τους λάτρεις του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας και γενικώς όλους τους επισκέπτες του Αυτοκινητοδρομίου.

Ειδικότερα, μέχρι το τέλος του έτους (31 Δεκεμβρίου) όποιος προπληρώσει 4 ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ θα έχει και ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ, ενώ στις 7 ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ θα προστεθούν κι άλλες ΤΡΕΙΣ ΩΣ ΔΩΡΟ.

Να σημειωθεί ότι οι προπληρωμές (50ευρώ για μοτοσυκλέτες και 60 για αυτοκίνητα για όλη την εβδομάδα) θα γίνονται διαδικτυακά κι ως ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ, αλλά η χρήση της πίστας και των επιπλέον δωρεάν προπονήσεων θα είναι δυνατή καθ’ όλη τη διάρκεια και του ερχόμενου 2021.

Τέλος, επισημαίνεται ότι το Αυτοκινητοδρόμιο ανέλαβε αυτή την πρωτοβουλία, όχι μόνον λόγω του κορονοϊού, αλλά κυρίως για να συμβάλλει στην προώθηση και καθιέρωση νέων ευκολότερων, συντομότερων κι ασφαλέστερων τρόπων για τους αθλητές και τους πελάτες του.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Προσφορές για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού από το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών επισκεφθείτε το infonews24.gr