Σέρρες: 10 γιατροί μετακινούνται από σήμερα στο τμήμα COVID19 – Πιέζεται το Νοσοκομείο

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:10 γιατροί από διάφορες κλινικές του νοσοκομείου Σερρών μετακινούνται από σήμερα στο τμήμα covid-19 προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες ενόψει της πανδημίας.

 

Ήδη χθες 102 άτομα νοσηλεύονται στο συγκεκριμένο τμήμα, υπήρχαν 3 διασωληνωμένοι, 2 θάνατοι και 3 εξιτήρια, ενώ η κατάσταση ήταν σταθερή και μάλιστα παρουσίαζε σημάδια κάμψης σύμφωνα με τον διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Σερρών κο Δημήτρη Μπαλαξή που μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ – ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Την ίδια ώρα ανακοινώθηκε ότι ενισχύεται και η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Σερρών με επιπλέον κλίνες , αφού από 6 αναμένεται να γίνουν 11 εντός της εβδομάδας. Ωστόσο , το προσωπικό στη ΜΕΘ παραμένει το ίδιο και ήδη οι αντοχές τους είναι στα όρια , σύμφωνα με τον κο Μπαλαξή.

Δ. ΜΠΑΛΑΞΗΣ : «ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ»

Στο μεταξύ υπήρξε και ενίσχυση με 12 γιατρούς από τα Κ.Υ γεγονός που πρόσφερε ανακούφιση στο νοσοκομείο σύμφωνα με τον κο Μπαλαξή και όλοι είναι στο μέτωπο και στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό για να νικήσουμε όπως είπε ενώ σημείωσε ότι υπάρχει οργάνωση καθώς περιμέναμε , όπως είπε το δεύτερο κύμα κορωνοϊού.

epiloges.tv

The post Σέρρες: 10 γιατροί μετακινούνται από σήμερα στο τμήμα COVID19 – Πιέζεται το Νοσοκομείο appeared first on Empisteutiko.gr.