Σέρρες: 53χρονος νοσηλευτής του Νοσοκομείου Δράμας έφυγε από τη ζωή

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Τον θάνατο ενός 53χρονου νοσηλευτή από την Δράμα που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών με κορονοϊό, έκανε γνωστό μέσω Facebook, ο πνευμονολόγος Αντώνης Αντωνιάδης με ανάρτησή του.

Όπως σημειώνει ο κύριος Αντωνιάδης, επρόκειτο για έναν υπέροχο άνθρωπο πάντα πρόθυμο να βοηθήσει με πλατύ χαμόγελο.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ στην κοινωνία των Σερρών και της Δράμας.

Στην ανάρτησή του ο κύριος Αντωνιάδης σημείωσε: «Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό θρηνεί για ακόμη μία απώλεια στη μάχη που δίνει ενάντια στο COVID-19. Έχασε τη ζωή του ένας 53χρόνος νοσηλευτής που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΓΝ Σερρών . Οι συνάδελφοι του Μιλούν για ένα υπέροχο άνθρωπο πάντα πρόθυμο να βοηθήσει, πάντα με πλατύ χαμόγελο. Μία από τις τελευταίες του ανάρτησης ήταν η παρακάτω: «Ο Θεός να σας έχει όλους καλά… Ο πνιγμός είναι μεγάλο βασανιστήριο…Μην τύχει σε κανέναν».

Μιλώντας στο protothema.gr, ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Δράμας, Ιωάννης Παπαδόπουλος, για την απώλεια του νοσηλευτή, ανέφερε ότι τελευταία φορά που είχε μιλήσει μαζί του ήταν στις 24 Νοεμβρίου. «Τότε θυμάμαι ότι είχε κάνει rapid test και είχε βγει θετικό. Νοσηλεύτηκε για μια βδομάδα σε μας και μετά διακομίστηκε στο νοσοκομείο των Σερρών. Έκτοτε μαθαίναμε νέα για την πορεία της υγείας του μέσω των αναρτήσεων που έκανε στη σελίδα του στο Facebook, όπου και του στέλναμε μηνύματα συμπαράστασης προκειμένου να του τονώσουμε το ηθικό. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε».

 
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Σέρρες: 53χρονος νοσηλευτής του Νοσοκομείου Δράμας έφυγε από τη ζωή επισκεφθείτε το infonews24.gr