Σέρρες: Δημότης επιτέθηκε σε εργαζόμενους της καθαριότητας;- Η καταγγελία του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων- Η ανακοίνωση του Δήμου

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


(Φωτογραφία αρχείου)

Σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε χθες στην πόλη των Σερρών, όταν- σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Σερρών– δημότης φέρεται να επιτέθηκε τόσο σε εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας, όσο και στο υπηρεσιακό όχημα.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων νομού Σερρών αναφέρει στην καταγγελία του τα εξής:
«Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Σερρών καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά δημότη προς συναδέλφους της υπηρεσίας καθαριότητας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Επιτέθηκε φραστικά αλλά και άρχισε να κτυπά με γροθιές το υπηρεσιακό όχημα.
Μπράβο στους συναδέλφους που κράτησαν την ψυχραιμία τους. Αυτές τις συμπεριφορές δεν μπορούμε να τις ανεχθούμε ούτε σαν άνθρωποι ούτε σαν υπάλληλοι.
Καταδικάζουμε το περιστατικό το οποίο θεωρούμε ότι ήταν τυχαίο.
Καλούμε την Δημοτική Αρχή να καταδικάσει την απρεπή συμπεριφορά του δημότη. Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια για την στήριξη των συναδέλφων».

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Σερρών και η στήριξη στους εργαζόμενους

Με αφορμή περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 8 Ιουλίου 2024, στο κέντρο της πόλης των Σερρών, κατά τη διάρκεια του οποίου δημότης επιτέθηκε τόσο σε εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας, αλλά και στο υπηρεσιακό όχημα, ο Δήμος Σερρών δηλώνει τα εξής:
«Η Δημοτική Αρχή Σερρών αποδοκιμάζει τη στάση συνδημότη μας, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά σε εργαζόμενους της Διεύθυνσης Καθαριότητας και άρχισε να χτυπά με γροθιές το υπηρεσιακό όχημα.
Αυτές οι συμπεριφορές δεν τιμούν κανέναν και δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές.
Οι δημοτικοί υπάλληλοι του τομέα καθαριότητας, είναι αυτοί που καθημερινά καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να φέρουν εις πέρας την εργασία τους, κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Σε κάθε περίπτωση, δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό των δημοτικών υπαλλήλων».

Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Σέρρες: Δημότης επιτέθηκε σε εργαζόμενους της καθαριότητας;- Η καταγγελία του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων- Η ανακοίνωση του Δήμου επισκεφθείτε το infonews24.gr

Ακολουθήστε τον ΑΚΑΝΕ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις