Σέρρες: Όσα ΔΕΝ είπε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:Με τυπική ευγένεια και όχι ουσιαστική, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αντιμετώπισε τους δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης «αστραπής» σήμερα, στις Σέρρες.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων αν θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι, τι θα γίνει με τις ελλείψεις της αστυνομίας, λέγοντας μονολεκτικά πως «αυτά συζητήθηκαν στη σύσκεψη».

Μόνο που από τη σύσκεψη απουσίαζαν οι δημοσιογράφοι, τους οποίους απομάκρυνε ο ίδιος ο Υπουργός, οπότε θα πρέπει μάλλον να… μαντέψουμε τι ειπώθηκε.

Η δήλωση του Υπουργού, εφόσον αρνήθηκε να δεχθεί ερωτήσεις, ήταν λίγο τύπου μονολόγου Άμλετ «to be or not to be», με αρκετά… ποιητικό ύφος και στόμφο και «βαρώντας στο ψαχνό», κοινώς στο συναίσθημα των πολιτών για την αναγκαιότητα των μέτρων.

Με μεγαλοστομίες τύπου «οι Σέρρες κατάφεραν να ‘δαμάσουν’ τον ιό», ο κ. Χρυσοχοΐδης θέλησε να καθησυχάσει (;;;), να επιβραβεύσει (;;;), κανείς δεν ξέρει στην πραγματικότητα, τους πολίτες, αφού για την «ταμπακιέρα» αρνήθηκε να μιλήσει.

Την αναφορά του στις Σέρρες σε συνδυασμό με την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας, την… προσπερνάμε και θεωρούμε ότι έγινε εκ παραδρομής.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Σέρρες: Όσα ΔΕΝ είπε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκεφθείτε το infonews24.gr