Σέρρες: Το πρόγραμμα επίσκεψης του Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ του Α. Ξανθού

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Σειρά επαφών και συναντήσεων στην Π.Ε Σερρών, θα έχει ο Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτή Ρεθύμνου, π. Υπουργού Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο οποίος επισκέπτεται τις Σέρρες αύριο Παρασκευή για να παραστεί και να απευθύνει χαιρετισμό στην τιμητική εκδήλωση που διοργανώνει η Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τον γιατρό και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Αργυριάδη που έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο.

Στις 10.30 ο κ. Ξανθός θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Ροδόπολης, στις 12.30 θα συναντηθεί με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Σερρών και μισή ώρα αργότερα θα συναντηθεί και θα συζητήσει με το Δ.Σ. της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Σερρών (ΕΝΙΣ), το Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και το Δ.Σ του Σωματείου Συμβασιούχων (ΙΔΟΧ), Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.
Στις 18.30 θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σερρών και στις 19.00 με αντιπροσωπείες των Συλλόγου Διαβητικών Νομού Σερρών, Συλλόγου καρκινοπαθών Σερρών, Συλλόγου ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας. Υπόμνημα θα του επιδώσει ο Σύλλογος νεφροπαθών Σερρών. Στις 9 το βράδυ θα συμμετάσχει στην εκδήλωση μνήμης για το Νίκο Αργυριάδη στην αίθουσα «ΑΣΤΕΡΙΑ» των Σερρών.

www.ertnews.gr

Για να δείτε όλο το άρθρο Σέρρες: Το πρόγραμμα επίσκεψης του Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ του Α. Ξανθού επισκεφθείτε το ert.gr

Ακολουθήστε τον ΑΚΑΝΕ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις