Σιδηρόκαστρο: Ακατάλληλή δια…ανηλίκους η τηλεκπαίδευση-Τι προβλήθηκε την ώρα του μαθήματος

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:Σοκαρίστηκαν οι μαθητές της Δ’ & Ε’ τάξης δημοτικού στο Σιδηρόκαστρο όταν ξαφνικά εκεί που παρακολουθούσαν το διαδικτυακό μάθημα προβλήθηκε ταινία ερωτικού περιεχομένου καθώς άγνωστοι χάκαραν το σύστημα για μια ακόμη φορά. Πρόκειται, για το δεύτερο περιστατικό που έχει σημειωθεί μέχρι τώρα αφού κάτι παρόμοιο έγινε κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης σε Γυμνάσιο της Ρόδου.
“Εκεί που όλα κυλούσαν ομαλά στο μάθημα της τηλεκπαίδευσης στην οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή προβλήθηκε ταινία ερωτικού περιεχομένου. Προκλήθηκε σύγχυση και πανικός όπως ήταν φυσιολογικό. Κάποια παιδάκια έκλαιγαν, κάποια δεν ήθελαν να ξαναμπούν καθώς σοκαρίστηκαν άσχημα” αναφέρει στο Infonews24.gr, μητέρα μαθητή.
Σύμφωνα, με πληροφορίες η εκπαιδευτικός αμέσως ενημέρωσε τον Διευθυντή του σχολείου για το συμβάν, ο διευθυντής με τη σειρά του επικοινώνησε με τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς ενώ ενημερώθηκε αμέσως και ο προϊστάμενος της Α΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης των Σερρών, ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ενώ ενημερώθηκε και η Ελληνική Αστυνομία.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Σιδηρόκαστρο: Ακατάλληλή δια…ανηλίκους η τηλεκπαίδευση-Τι προβλήθηκε την ώρα του μαθήματος επισκεφθείτε το infonews24.gr