Σοβαρό πρόβλημα στο υπόγειο του κτιρίου ΚΔΑΠ- ΜΕΑ- Το «ευχαριστώ» της Προέδρου της ΚΕΔΗΣ

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Την ιδιαίτερη ικανοποίησή της για την άμεση κι αποτελεσματική αντιμετώπιση από τη Δ.Ε.Υ.Α.Σ. του σοβαρού προβλήματος , που παρουσιάστηκε στο υπόγειο του κτιρίου του ΚΔΑΠ- ΜΕΑ, εξέφρασε η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) κ. Χρυσάνθη Παλάζη- Τσοχατζίδη, ενώ ευχαρίστησε τόσο τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης κι Αποχέτευσης Σερρών Αλέξανδρο Χαλκιόπουλο όσο και τον αντιπρόεδρο Γερμανό Καμελίδη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα και δρομολόγησαν την κατασκευή έργου για την οριστική επίλυση του χρόνιου προβλήματος.

Εντωμεταξύ η κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους εργαζομένους των δύο υπηρεσιών για τη σημαντική συμβολή τους.

«Oφείλω ως Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Διοίκηση της ΔΕΥΑΣ, τον Πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Χαλκιόπουλο και τον Αντιπρόεδρο κ. Γερμανό Καμελίδη, για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση μιας πλημμύρας που σημειώθηκε στον υπόγειο χώρο του κτιρίου ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.
Δεν αντιμετωπίστηκε απλώς άμεσα το πρόβλημα, αλλά δρομολογήθηκε και η κατασκευή ενός μικρού έργου για την οριστική επίλυση του προβλήματος υπερχείλισης, που δυσχεραίνει πολλά χρόνια τη λειτουργία του κτιρίου και δεν είχε βρεθεί μέχρι στιγμής τρόπος να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.
Η συνδρομή και η βοήθεια των εργαζομένων και των δύο υπηρεσιών στην επίλυση του προβλήματος ήταν επίσης καθοριστική και το ευχαριστώ είναι λίγο!
Συνεχίζουμε υπεύθυνα και αποτελεσματικά,» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Σοβαρό πρόβλημα στο υπόγειο του κτιρίου ΚΔΑΠ- ΜΕΑ- Το «ευχαριστώ» της Προέδρου της ΚΕΔΗΣ επισκεφθείτε το infonews24.gr