Στα λευκά ξύπνησαν οι Σερραίοι-Χιόνι πέφτει και σε πεδινές περιοχές (Φωτογραφίες και Βίντεο)

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Με χιόνι ξύπνησαν σήμερα οι Σερραίοι και οι Σερραίες. Σε όλες σχεδόν τις περιοχές της Π.Ε. Σερρών από νωρίς το πρωί ξεκίνησε να χιονίζει χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να δημιουργούνται προβλήματα. Χιόνι πέφτει ακόμη και στην πόλη των Σερρών και μέχρι τώρα έχουν ασπρίσει η σκεπές των σπιτιών και τα αυτοκίνητα.

Χιόνι έπεσε στην ευρύτερη περιοχή της Κερκίνης με τον αντιδήμαρχο Στάθη Ζαπρίδη να δημοσιεύει σχετικό φωτογραφικό υλικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να σημειώνει: «Αυτό το χιόνι είναι ευλογία , χωρίς προβλήματα»

Χιονισμένο τοπίο συναντά κάποιος στο Μέτοχι του δήμου Σερρών. Οι πρώτες νιφάδες έπεσαν και σημειώνετε χιονόστρωση όπως αποτυπώνονται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Facebook, η πρώην πρόεδρος του Λευκώνα Γεσθημανή Πολατίδου.

«Άσπρη» ημέρα είδαν οι κάτοικοι και στον Νέο Σκοπό του Δήμου Εμμανουήλ Παππά όπως φαίνεται και σην φωτογραφία που δημοσίευσε στο Facebook,  ο κύριος Αλέξανδρος Χριστοδούλου.

Λευκό τοπίο αντίκρισαν και οι κάτοικοι στο Γόνιμο του Δήμου Σιντικής. Τα πάντα είναι λευκά.

 
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Στα λευκά ξύπνησαν οι Σερραίοι-Χιόνι πέφτει και σε πεδινές περιοχές (Φωτογραφίες και Βίντεο) επισκεφθείτε το infonews24.gr