Συναυλία στις Σέρρες για τα 110 χρόνια από την ίδρυση του Π.Τ. Σερρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με αφορμή τη συμπλήρωση 110 χρόνων από την ίδρυση του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σερρών, διοργανώνει το Σάββατο 6 Απριλίου 2024, και ώρα 19:00΄, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΔΙΠΑΕ Σερρών (πρώην ΤΕΙ) μεγάλη ανοικτή για το κοινό συναυλία της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Περιφερειακού Τμήματος Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με τίτλο: «Απρίλη μου Ξανθέ».

Η είσοδος στη συναυλία του Ε.Ε.Σ. θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων Συνθετών, τα οποία θα εκτελέσουν 47 χορωδοί/εθελοντές του Ε.Ε.Σ. Τα κείμενα και τις διαφάνειες που θα πλαισιώσουν τα τραγούδια επιμελείται η χορωδός/φιλόλογος κα Μαρία Πέττα, ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας έχει η μαέστρος, κα Αλεξάνδρα Μητσοπούλου. Στόχος της συναυλίας είναι να αναδείξουμε ότι η εθελοντική ανιδιοτελής προσφορά στο συνάνθρωπο δεν περιορίζεται μόνο στην χορήγηση υλικών αγαθών για την ανακούφιση βιοτικών αναγκών του, αλλά και σε στιγμές πνευματικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας, ως ανάσα ψυχικής ανάτασης.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Για διευκόλυνση της μετάβασής σας στο χώρο της συναυλίας, θα διατίθεται δωρεάν λεωφορείο μπροστά από την Εθνική Τράπεζα.
Ώρες αναχώρησης: 6.30΄μ.μ. & 6.45΄μ.μ.

Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Συναυλία στις Σέρρες για τα 110 χρόνια από την ίδρυση του Π.Τ. Σερρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού επισκεφθείτε το infonews24.gr

Ακολουθήστε τον ΑΚΑΝΕ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις