Τ. Χανλίογλου: «Να παραχωρηθεί το Αυτοκινητοδρόμιο στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Σερρών

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


του Τάσου Χανλίογλου

Ολοκληρώθηκε στο 2020 το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1. Πρωτάθλημα με πρωτοφανείς αντίξοες συνθήκες και τεράστια προβλήματα, οικονομικά και οργανωτικά. Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε η τραγική εικόνα της παντελούς έλλειψης θεατών. Παρουσιάστηκε επίσης το φαινόμενο, να εξελίσσεται το πρόγραμμα με επαναληπτικές διοργανώσεις στην ίδια πίστα, με μικρές παραλλαγές. Ανασύρθηκαν από την λήθη πίστες, προκειμένου με λίγα έξοδα για τους διοργανωτές και ευκαιρία προβολής για τους ιδιοκτήτες να σωθεί ο θεσμός. Ίσως ήταν η μεγάλη ευκαιρία και για μας ( το αυτ/μιο εννοώ) να διεκδικήσουμε αγώνες (ίσως όχι F1) αν βέβαια πληρούσαμε τις ελάχιστες προϋποθέσεις που για 22 χρόνια φώναζα (και δεν εισακούσθηκα, δυστυχώς) “Ουδέν κακόν αμιγές καλού” λένε, και να που εν μέσω συνθηκών, όπως διαμορφώθηκαν, και κυρίως χωρίς τον όγκο των θεατών θα μπορούσαμε να φιλοξενήσουμε αγώνα, παγκόσμιο ή ευρωπαϊκό, καθώς η ανάγκη επέτρεψε διοργανώσεις και σε πίστες των 3.5 χιλιομέτρων μόνο. ( Μόντε Κάρλο , Μπαχρέιν…) Απαραίτητα βέβαια θα ήταν τα εξής. Η υπόγεια διάβαση σε ύψος 4.20 μέτρων κατ’ ελάχιστο ( εφικτό..), το μήκος 3.5 χιλ. (εφικτό), τα μποξ με άνοιγμα 4.5 μέτρων (εφικτό). Και λέω εφικτό, καθώς τα έξοδα έγιναν, χωρίς την απαιτούμενη όμως γνώση.

Σκεφτείτε φίλοι μου το μέγεθος της προβολής και των αποτελεσμάτων αυτής. Ενώ τώρα δεν συμπεριλαμβανόμαστε σε κανέναν κατάλογο.

Μήπως όμως όλα τελικά γίνονται με κάποιο σχέδιο;

Μήπως η αδυναμία κάποιων απέτρεψε ώστε να διαχειριστεί ένα τέτοιο μέγεθος με τον σωστότερο και αποδοτικότερο τρόπο;

Η ταπεινότητα μου έτσι και αλλιώς κλείνει έναν ακόμη φάκελο ζωής, που λέγεται αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, κάνοντας μια δυσοίωνη πρόβλεψη. Ότι ακούγεται και ότι (αν) γίνει, απλά δίνει χρόνο και άφεση αμαρτιών με συγχωροχάρτι αξίας ( ζημίας) άνω των 10.000.000 ευρώ. Και εν κατακλείδι… στο κύτταρο, του οραματικού χαρακτήρος έργο, θα ζει για πάντα, DNA, ως φορέας γενετικών πληροφοριών, και απαραβίαστων, με τον χαρακτηρισμό “ΧΑΝΛΙΟΓΛΟΥ”!!!!! . Και αδίκως θα επιδιώκεται παρεμβατικά η αλλοίωσή του. Τα 22 καταστροφικά χρόνια άλλωστε, το αποδεικνύουν περίτρανα.

Αποχωρώ πλέον και συγχρόνως καταθέτω μια ρηξικέλευθη πρόταση για την οικονομική, ηθική και κοινωνική του σωτηρία.

Να παραχωρηθεί (ΕΝΤΕΛΩΣ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ), με κάποιον τρόπο, (την μελέτη μου, οσονούπω θα την δημοσιοποιήσω) στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ και κατά συνέπεια σ’ όλους τους ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ…
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Τ. Χανλίογλου: «Να παραχωρηθεί το Αυτοκινητοδρόμιο στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Σερρών επισκεφθείτε το infonews24.gr