Τα συγχαρητήρια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 42χρονου

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Συγχαρητήρια επιστολή για τα άμεσα αποτελέσματα στην εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας του 42χρονου από το Οφρύνιο Καβάλας, έστειλε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Σερρών.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:
«Μέσω της παρούσας επιστολής, η Ένωση μας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συγχαρητήρια στον Διευθυντή και Υποδιευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και στους συναδέλφους που στελεχώνουν την Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας, διότι έπειτα από μεθοδική, εμπεριστατωμένη, εξονυχιστική έρευνα-αστυνομική προανάκριση και επιδεικνύοντας ιδιαίτερο υπηρεσιακό ζήλο, επαγγελματισμό, αφοσίωση και πίστη στο καθήκον, πέτυχαν εντός ελάχιστου χρονικού διαστήματος να εξιχνιάσουν ένα ειδεχθές έγκλημα το οποίο έλαβε χώρα στο Οφρύνιο Καβάλας, περιοχή εκτός εδαφικής αρμοδιότητας της Δ.Α. Σερρών, να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν το δράστη ανθρωποκτονίας οδηγώντας τον στη Δικαιοσύνη.
Αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ότι ο ρόλος και η δράση της Ελληνικής Αστυνομίας και των συναδέλφων μας αποτελεί θεματοφύλακα της προστασίας του κοινωνικού συνόλου και την αιχμή του δόρατος στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας».
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Τα συγχαρητήρια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 42χρονου επισκεφθείτε το infonews24.gr