Θ. Βαδικόλιας: «Παραμένουμε σε ετοιμότητα στον Δ. Βισαλτίας για παν ενδεχόμενο» (Βίντεο)

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


φωτογραφία αρχείου

Σε ετοιμότητα και επιφυλακή παραμένουν οι υπηρεσίες του δήμου Βισαλτίας μετά και την ενημέρωση που υπάρχει για την αύξηση των υδάτων στον ποταμό Στρυμόνα. «Νομίζω ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα χωρίς να προεξοφλώ το αποτέλεσμα. Ο δήμος Βισαλτίας παραμένει σε ετοιμότητα. Τα μηχανήματα του δήμου ακόμη δουλεύουν βρίσκονται στον Αχοινό, στα Ίβηρα και στην Ευκαρπία. Καθαρίζονται ρέματα, τα οποία έχουν να καθαριστούν εδώ και 30 χρόνια» αναφέρει ο αντιδήμαρχος Έργων και Πολιτικής Προστασίας, Θεόδωρος Βαδικόλιας.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τονίζει ότι σήμερα η κατάσταση είναι καλύτερη ωστόσο και χθες δημιουργήθηκαν προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο. «Τα δυο μεγάλα προβλήματα που δημιουργήθηκαν χθες με την έντονη νεροποντή ήταν στο δρόμο Αχινού-Ιβήρων και ο δρόμος Βέργης-Τριανταφυλλιάς. Οι δύο δρόμοι είχαν κλείσει ωστόσο τα μηχανήματα του δήμου ήταν επι τόπου και προχωρούσαν σε παρεμβάσεις. Επίσης, να σημειωθεί ότι τα νερά πλέον στον ποταμό Καπατσιανό έπεσαν χωρίς να δημιουργηθούν πλημμυρικά φαινόμενα σε αγροτεμάχια της ευρύτερης περιοχής»
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Θ. Βαδικόλιας: «Παραμένουμε σε ετοιμότητα στον Δ. Βισαλτίας για παν ενδεχόμενο» (Βίντεο) επισκεφθείτε το infonews24.gr