Τι απαντά η Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών στους 140 εμπόρους (Βίντεο)

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Να «ρίξει» τους… τόνους επιχειρεί η Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών Πασχαλία Νάνου- Μήτρακα, μετά την «επίθεση» που εξαπέλυσαν 140 Σερραίοι έμποροι, βάζοντας ευθέως στο «κάδρο» την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών Κυριακή Μηλίγκα και τον κ. Άγγελο Καπετάνη και αναδεικνύοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος.

Ευθύς εξ αρχής 113 έμποροι, με ανακοινώσεις τους, φάνηκαν να διαχωρίζουν τη θέση τους από τον Εμπορικό Σύλλογο Σερρών, ενώ στις 5 Ιανουαρίου κατέθεσαν σχετικό έγγραφο που περιγράφει επακριβώς τη δεινή οικονομική κατάσταση, στην οποία έχουν τεθεί λόγω των αλλεπάλληλων ‘lockdown’, με συνέπεια το κλείσιμο των μικρών καταστημάτων ξανά.

Σήμερα, η Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών Πασχαλία Νάνου- Μήτρακα, μιλώντας στο Infonews24 τόνισε πως έχουν σταλεί άπειρες τέτοιες επιστολές σε όλες τις αρχές και τους φορείς.

«Δεν παρακολουθούν όλοι το ίντερνετ για να βλέπουν πόσα δελτία τύπου στέλνουμε ή τι κάνουμε, αλλά έχουμε στείλει άπειρα δελτία τύπου και επιστολές με τα αιτήματά μας. Όλοι έχουμε τα ίδια αιτήματα. Αυτοί θεωρούσαν ότι δεν κάνουμε κάτι και θα πρέπει να κάνουμε κάτι επιπλέον. Σεβαστό. Που θα απευθυνθούν άλλωστε; Σε εμάς,» δήλωσε η κ. Νάνου- Μήτρακα, η οποία αναφερόμενη στο πρόγραμμα «Διέξοδος» επεσήμανε τα εξής: «Δεν ξέρω με τι προϋποθέσεις έβγαιναν τα μόρια και φαντάζομαι ότι όσοι εντάχθηκαν, εντάχθηκαν νόμιμα. Χρειάζονται πολλά μέτρα στήριξης. Το ότι ανοίξαμε δεν σημαίνει ότι θα βγάλουμε όλα τα έξοδά μας».
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Τι απαντά η Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών στους 140 εμπόρους (Βίντεο) επισκεφθείτε το infonews24.gr