Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου ο ετήσιος χορός της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών «Ο Άγιος Πολύκαρπος»

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Με ιδιαίτερη χαρά το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών «Ο Άγιος Πολύκαρπος», σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό της Αδελφότητας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 13:00, στο Κέντρο δεξιώσεων «Κτήμα Κομπολόι» στο Νέο Σούλι Σερρών.

Τα χορευτικά τμήματα της Αδελφότητας ,παιδικό ,εφηβικό, ενηλίκων και παραστάσεων θα παρουσιάσουν χορούς των Αλησμόνητων Πατρίδων.

Θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις παιδιών ,μελών των χορευτικών τμημάτων που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά την Ακαδημαϊκή περίοδο 2022-2023, επίσης θα τιμηθούν συνεργάτες της Αδελφότητας για την μακρόχρονη πολύτιμη βοήθειά τους .

Θα ακολουθήσει παραδοσιακό Μικρασιάτικο γλέντι με χορούς και τραγούδια από τις Αλησμόνητες Πατρίδες και όχι μόνο, με τη συνοδεία του καταπληκτικού παραδοσιακού μουσικού σχήματος του Νίκου Μπούσιου που αποτελείται από τους : Νικόλαο Μπούσιο (κλαρίνο), Παναγιώτη Μπούσιο (βιολί), Αργύρης Κοκκορής (λαούτι- τραγούδι) ,Γεώργιος Καραγεωργίου (κρουστά- τραγούδι) και Αθανάσιος Γιώργου (λαούτο –ούτι –τραγούδι ).

Ελάτε να γιορτάσουμε την νέα χρονιά διασκεδάζοντας, τραγουδώντας και χορεύοντας .

Τιμή πρόσκλησης 20€ /άτομο (πλήρες μενού και ποτό).

Τιμή πρόσκληση για παιδιά: 5€(φαγητό με αναψυκτικό)

Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου ο ετήσιος χορός της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών «Ο Άγιος Πολύκαρπος» επισκεφθείτε το infonews24.gr

Ακολουθήστε τον ΑΚΑΝΕ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις