Τις πληγείσες περιοχές επισκέφθηκε κλιμάκιο του Επιμελητηρίου Σερρών

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που παρατηρήθηκαν χθες στους Δήμους Βισαλτίας και Εμμανουήλ Παππά, κλιμάκιο του Επιμελητηρίου Σερρών, αποτελούμενο από τον Α’ Αντιπρόεδρο Δημήτρη Γιαννάκη, και τον Διευθυντή Ιωάννη Κοτζαμπασίδη, επισκέφθηκε σήμερα πληγείσες επιχειρήσεις και διαπίστωσε τις εκτεταμένες ζημίες που έχουν υποστεί.

Αγροτικές εκτάσεις, θερμοκήπια, γεωργικές επιχειρήσεις και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει, με αποτέλεσμα, μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις να καθίσταται αδύνατη ακόμα και η πρόσβαση.

«Μετά και την κήρυξη των περιοχών αυτών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι αναγκαία η λήψη εκ μέρους της πολιτείας γενναίων μέτρων στήριξης τόσο των επιχειρήσεων όσο και των ιδιωτών. Καλούμε τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί όπως ενημερώσουν το Επιμελητήριο για την έκταση των ζημιών τους προκειμένου να σταλεί σχετικό αίτημα αποζημίωσης στα αρμόδια Υπουργεία» τονίζεται στην ανακοίνωση του Επιμελητηρίου.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Τις πληγείσες περιοχές επισκέφθηκε κλιμάκιο του Επιμελητηρίου Σερρών επισκεφθείτε το infonews24.gr