Το Σπήλαιο Αλιστράτης στο 2ο Tourism Festival στην παραλία Οφρυνίου

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Το Σπήλαιο Αλιστράτης συμμετείχε στο 2ο Tourism Festival στην παραλία Οφρυνίου, που διοργάνωσε ο όμιλος εταιρειών Κουρτίδη. Το φεστιβάλ ήταν τριήμερο και ολοκληρώθηκε στις 6 Ιουλίου.

Το Σπήλαιο Αλιστράτης εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο Νέας Ζίχνης Παντελή Μπόζη, στον οποίο δόθηκε το βήμα και χαιρέτησε την έκθεση. Μέσα από το χαιρετισμό του τόνισε την ανάγκη συνεργασίας ιδιωτικής πρωτοβουλίας και φορέων, στο να προβληθούν τα σημεία του Δήμου, τόσο του Σπηλαίου Αλιστράτης, όσο και όλα τα αξιοθέατα και οι ομορφιές της περιοχής μας.

Το παρών στην έκθεση έδωσαν ο Πρόεδρος του Σπηλαίου Αποστόλης Βουβούσης, ο Αντιπρόεδρος του Σπηλαίου Αλιστράτης Δημήτρης Φουδούλης και ο Γενικός Διευθυντής του Σπηλαίου Νίκος Καρτάλης.

«Καλούμε όλους να υποστηρίξουν την προσπάθεια ανάδειξης αυτού του μοναδικού θαύματος της φύσης και καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια υπονόμευσης μέσα από μικροπολιτικές σκοπιμότητες που μόνο κακό κάνουν απέναντι στο Σπήλαιο, το οποίο όλοι αποδεδειγμένα αγαπάμε» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Σπηλαίου.

Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Το Σπήλαιο Αλιστράτης στο 2ο Tourism Festival στην παραλία Οφρυνίου επισκεφθείτε το infonews24.gr

Ακολουθήστε τον ΑΚΑΝΕ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις