Τρεις παράλληλες λαϊκές αγορές στο Δήμο Βισαλτίας- Πως και πότε θα λειτουργήσουν

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Τη λειτουργία τριών παράλληλων υπαίθριων λαϊκών αγορών στο Δήμο Βισαλτίας, για προληπτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και περιορισμού της διάδοσης ιού COVID-19 και προκειμένου να εξασφαλισθεί η δραστηριοποίηση όλων των παραγωγών και όλων των εμπόρων που δικαιούνται να συμμετέχουν σε αυτές, αποφάσισε ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός.

Η εν λόγω αγορές θα διεξάγονται τις ίδιες ημέρες και τις ίδιες ώρες με τις υφιστάμενες λαϊκές αγορές του Δήμου Βισαλτίας , για το χρονικό διάστημα ενός μήνα, δηλαδή έως τις 23/01/2021.

• Οι χώροι διεξαγωγής των τριών παράλληλων αγορών είναι οι εξής:

α. Η υπαίθρια λαϊκή αγορά Νιγρίτας, στον περιβάλλοντα χώρο της παλαίστρας του Αγίου Θωμά και συγκεκριμένα από την αρχή της οδού Κερκίνης μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Αναπαύσεως, ημέρα Σάββατο και ώρες 06:00 π.μ. έως και 14:00 μ.μ. παράλληλα με την καθιερωμένη λαϊκή αγορά Νιγρίτας που λειτουργεί την ίδια μέρα και ώρες.

β. Η υπαίθρια λαϊκή αγορά Μαυροθάλασσας, στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου, στον χώρο παραπλήσια της καθιερωμένης λαϊκής αγοράς, ημέρα Τετάρτη και ώρες 06:00 π.μ. έως και 14:00 μ.μ. παράλληλα με την καθιερωμένη λαϊκή αγορά, που λειτουργεί την ίδια μέρα και ώρες.

γ. Η υπαίθρια λαϊκή αγορά Δημητριτσίου, στην κεντρική οδό του οικισμού και στην συνέχεια της καθιερωμένης λαϊκής αγοράς, ημέρα Δευτέρα και ώρες 06:00 π.μ. έως και 14:00 μ.μ. παράλληλα με την καθιερωμένη λαϊκή αγορά, που λειτουργεί την ίδια μέρα και ώρες.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Τρεις παράλληλες λαϊκές αγορές στο Δήμο Βισαλτίας- Πως και πότε θα λειτουργήσουν επισκεφθείτε το infonews24.gr