Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση επ. οδού Νιγρίτας- Στρυμονικού-Ηράκλειας- Στρυμονοχωρίου

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση επαρχιακής οδού Νιγρίτας- Στρυμονικού-Ηράκλειας- Στρυμονοχωρίου» προϋπολογισμού 1000.000 ευρώ, υπέγραψε σήμερα, Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020, ο Aντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Με την παρούσα εργολαβία προβλέπονται να γίνουν εργασίες συντήρησης του υφιστάμενου Επαρχιακού Οδικού δικτύου της Π.Ε. Σερρών από τη Νιγρίτα – Στρυμονικό- Ηράκλεια- έως το Στρυμονοχώρι.

Οι προβλεπόμενες επεμβάσεις συντήρησης θα γίνονται τοπικά σε τμήματα ασφαλτοστρωμένου δρόμου, στα οποία εμφανίζονται έντονες φθορές και αποδιοργάνωση του οδοστρώματος, με στόχο την επαναφορά τους στο αρχικό κατά το δυνατόν επίπεδο, ώστε να ικανοποιούνται οι απαραίτητες συνθήκες ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων.

Βασικό αντικείμενο της εργολαβίας είναι:
• Η επισκευή συντήρηση τμημάτων του οδοστρώματος που παρουσιάζουν τοπικές φθορές, η επούλωση λάκκων, παραμορφώσεων, ρηγματώσεων, καθιζήσεων και τροχοαυλακώσεων.
• Η οριζόντια (διαγράμμιση) σήμανση της οδού.
• Καθαρισμός τάφρων.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση επ. οδού Νιγρίτας- Στρυμονικού-Ηράκλειας- Στρυμονοχωρίου επισκεφθείτε το infonews24.gr