10′ Αερόβια άσκηση στο σπίτι – χωρίς εξοπλισμό με τη Στεφανία Μουλογιάννη

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:

Για το πρόγραμμα αυτό θα χρειαστούμε μόνο ένα στρώμα. Σε αυτό το βίντεο η κάθε άσκηση διαρκεί 30’’. Ανάμεσα στις ασκήσεις υπάρχουν 15’’ ξεκούρασης όπου εγώ θα εξηγώ την τεχνική της επόμενης άσκησης.

Στο βίντεο αυτό δεν περιλαμβάνεται ζέσταμα και αποθεραπεία οπότε φροντίστε να έχετε προθερμάνει καλά το σώμα σας και στο τέλος να κάνετε τις απαραίτητες διατάσεις. Μπορείτε να επαναλάβετε το πρόγραμμα ακόμα 2-3 φορές.

Αποποίηση ευθυνών: Κατά τη συμμετοχή σας σε αυτό το βίντεο προπόνησης, πρέπει να λάβετε ορισμένες προφυλάξεις καθώς η υγεία και η ασφάλειά σας είναι η πιο σημαντική. Για να αποφύγετε τυχόν τραυματισμούς, πρέπει να ελέγξετε την υγεία σας με το γιατρό σας πριν από την άσκηση. Εκτελώντας ασκήσεις γυμναστικής χωρίς επίβλεψη όπως με αυτό το βίντεο, τις εκτελείτε με δική σας ευθύνη. Αν έχετε κάποια πάθηση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον ειδικό της άσκησης (Καθηγητή Φυσικής αγωγής) καθώς αυτό το βίντεο μπορεί να μην είναι κατάλληλο για εσάς. Η Στεφανία Μουλογιάνη δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε ζημία ή βλάβη που μπορεί να υποστεί κάποιος ως αποτέλεσμα αυτού του βίντεο.

Μην ξεχάσετε να κάνετε like στο βίντεο αν σας άρεσε και εγγραφή στο κανάλι για να παρακολουθείτε πότε ανεβάζω νέο βίντεο. Αφήστε ένα σχόλιο αν δοκιμάσατε το πρόγραμμα και πείτε μου πως σας φάνηκε!

Εγγραφείτε στο κανάλι της Στεφανίας Μουλογιάννη στο YouTube

Μπορείτε να με βρείτε:

Website: https://moromassage.gr

Facebook: https://www.facebook.com/moromassage

Instagram: https://www.instagram.com/stefania_mou/