Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κατερίνη (Βίντεο)

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε επίσκεψη στην Κατερίνη.

Μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε και το νοσοκομείο Κατερίνης, επισημαίνοντας αρχικά πως η κατάσταση συνεχίζει να είναι δύσκολη και πως γιατροί και νοσηλευτές ξεπέρασαν τα όριά τους για να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

«Αυτό που τώρα οφείλουμε να δούμε είναι η ενίσχυση των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Ενώ θα πρέπει, επιτέλους, να υπάρξει η απόφαση για συνταγογράφηση των τεστ και η μαζική υλοποίησή τους, διότι η πανδημία δεν έχει τελειώσει.
Είναι μεγάλο λάθος να δημιουργείται η προσδοκία και ο εφησυχασμός του τέλους της πανδημίας μέσα από τον εμβολιασμό που είναι αναγκαίος και πρέπει να συνδράμουμε όλοι για να πετύχει. Διότι ο κ. Μητσοτάκης, όπως και το καλοκαίρι που μας είπε ότι «νίκησε τον κορωνοϊό», έτσι και τώρα αφήνει να εννοηθεί ότι με την έναρξη του εμβολιασμού τελείωσε η πανδημία.
Δεν πρέπει να γίνουν τα ίδια εγκληματικά λάθη με αυτά που έκανε η κυβέρνηση μεταξύ του πρώτου και δεύτερου κύματος της πανδημίας.
Η κυβέρνηση της ΝΔ οφείλει να αφήσει στην άκρη την επικοινωνία, τον εφησυχασμό και τις ιδεοληπτικές εμμονές της.
Στην Υγεία, έστω και τώρα, να προχωρήσει στην ενίσχυση του ΕΣΥ και στη συνταγογράφηση των τεστ.
Στην οικονομία, να ανοίξει η συζήτηση για τη διαγραφή του ιδιωτικού χρέους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κατερίνη (Βίντεο) επισκεφθείτε το infonews24.gr