Έκανε ή όχι πάρτι ο Αντιδήμαρχος Βισαλτίας για τα γενέθλιά του;- Τι απαντά ο ίδιος

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:Τη στιγμή που η χώρα κυριολεκτικά «βυθίζεται» στη… δίνη του κορονοϊού, ο θάνατος «χτυπά την πόρτα» όλο και περισσότερων ανθρώπων και η πλειοψηφία των πολιτών κάνει θυσίες και στερείται την παρουσία των κοντινών του ανθρώπων για να μην τους θέσει σε κίνδυνο, όλο και περισσότερα δημοσιεύματα θέλουν δημόσιους άνδρες να προκαλούν με τη συμπεριφορά τους και να διοργανώνουν γιορτές.

Ένα τέτοιο δημοσίευμα αφορούσε και στον Αντιδήμαρχο Πρόνοιας Βισαλτίας Αργύρη Χατζημάρκου, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά του και μία φωτογραφία που ανάρτησε, στην οποία φαινόταν ο ίδιος μαζί με φίλους του να διασκεδάζουν, έδωσε το… έναυσμα για πλήθος σχολίων και δημοσιεύσεων.

Ο κ. Χατζημάρκου αναγκάστηκε να «κατεβάσει» τη σχετική φωτογραφία και να αναρτήσει μία διευκρινιστική δημοσίευση, στην οποία ανέφερε τα εξής: «Για να πάρουν περισσότερα likes κάποια sites παρασύρονται και δημοσιεύουν fake news. Στα φετινά μου γενέθλια για να ευχαριστήσω τους φίλους για τις ευχές ανέβασα μία περσινή φωτογραφία. Αμέσως οι επιτήδειοι για να με συκοφαντήσουν την έκαναν δημοσίευμα, μάλιστα αρκετές ημέρες μετά την γιορτή μου. Η φωτογραφία κατέβηκε, ακριβώς επειδή διαπίστωσα ότι δημιουργούσε σύγχυση. Η έντιμη δημοσιογραφία λέει ότι τουλάχιστον διασταυρώνουμε μία είδηση πριν την δημοσιεύσουμε. Και τα δικά μου στοιχεία είναι γνωστά».
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Έκανε ή όχι πάρτι ο Αντιδήμαρχος Βισαλτίας για τα γενέθλιά του;- Τι απαντά ο ίδιος επισκεφθείτε το infonews24.gr