Σέρρες: Ιερέας και πιστοί έσπασαν την καραντίνα και συμμετείχαν σε Θεία Λειτουργία (Βίντεο)

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


Ιεράς και πιστοί φαίνεται να έσπασαν την καραντίνα και συμμετείχαν σε Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στην πόλη των Σερρών. Την παραπάνω είδηση έκανε γνωστή στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Άγγελος Μπίνης κατά την παρουσία του, στην πόλη των Σερρών.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Μπίνης τόνισε: “Είχαμε μια καταγγελία για συγκέντρωση αρκετών πιστών, στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου. Να παρακαλέσουμε όλους, τα πρόστιμα δεν είναι αυτοσκοπός, ούτε για εμάς είναι ευχάριστο να ταλαιπωρούμε περισσότερο τους ανθρώπους εν μέσω κρίσης. Αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων. Τηρούμε τα μέτρα, είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι ενάντια στον κοινό εχθρό, τον κορονοϊό. Θα βγούμε απ’ αυτήν την κρίση και αργότερα θα έχουμε τον χρόνο να αξιολογήσουμε τι κάναμε καλά, τι κάναμε κακά και να αναλάβουμε διορθωτικές πρωτοβουλίες. Η στιγμή είναι κρίσιμη. Τηρούμε τα μέτρα και στις εκκλησίες και παντού”.

Για το θέμα ερωτήθηκε και ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο οποίος δήλωσε ότι δε γνώριζε το συγκεκριμένο θέμα και πως το πληροφορήθηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης. “Δεν είχε υποπέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου. Τέτοιες καταστάσεις θα πρέπει να αποφεύγονται και νομίζω ότι όλοι θα πρέπει να διαφυλάξουμε την υγεία των αγαπημένων μας ανθρώπων”.

 
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Σέρρες: Ιερέας και πιστοί έσπασαν την καραντίνα και συμμετείχαν σε Θεία Λειτουργία (Βίντεο) επισκεφθείτε το infonews24.gr