Δ. Τσαλικάκης: “Τα νοσοκομεία Σερρών και Δράμας δέχονται πίεση”

Browse By

Κοινοποιήστε το άρθρο:


“Τα νοσοκομεία Σερρών και Δράμας δέχονται πίεση” ανέφερε μιλώντας στο στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο FM 104,9” στην Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και στον Νίκο Γιώτη, ο διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης Δημήτρης Τσαλικάκης.

“Επικεντρωνόμαστε ιδιαίτερα στα νοσοκομεία της περιφέρειας -κυρίως της Δράμας και των Σερρών- τα οποία δέχονται πίεση να τα βοηθήσουμε να αποφορτιστούν, γιατί λόγω των δυνατοτήτων τους δεν μπορούν εύκολα να ανταποκριθούν” είπε ο κύριος Τσαλικάκης, τονίζοντας ότι για το λόγο αυτόν, γίνονται κάποιες μετακινήσεις γιατρών από ένα νοσοκομείο σε άλλο.

Ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ αναφερόμενος στις τελευταίες εφημερίες των νοσοκομείων Θεσσαλονίκης είπε: «Δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός, παρά τη μείωση των εισαγωγών ασθενών με covid-19 κατά τις τελευταίες εφημερίες των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης. Παρά τη μείωση εισαγωγής ασθενών συνεχίζουμε να δεχόμαστε πίεση και προσπαθούμε να διαχειριστούμε τις διασωληνώσεις στις ΜΕΘ, τόνισε, προσθέτοντας πως στις απλές κλίνες η πίεση αρχίζει να φθίνει, δεδομένου ότι μειώνονται οι εισαγωγές, αλλά και εκεί όχι με το ρυθμό που θα θέλαμε”

 
Πηγή: Info News 24
Για να δείτε όλο το άρθρο Δ. Τσαλικάκης: “Τα νοσοκομεία Σερρών και Δράμας δέχονται πίεση” επισκεφθείτε το infonews24.gr